EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dissabte, 9 d’abril del 2011

Volta pel Montgri


























Després de 15 dies de no toca la bici, entre vacances i falta de temps, avui hem fet una sortida, d’aquelles que creen afició. Hem quedat a les 7:15 a Besalú, per anar a fer la famosa sortida: entre l’Escala-el Montgri-l’Escala, que feia temps que l’Hurnòs ens animava a fer-la. Doncs bé, érem 10 valents: Anguita, Paco, Climent, Xicu, Bereques, Hurnòs, Cesc, Àngel, Carles i un servidor.L’Hurnòs, ha agafat la furgo i cap a St. Jaume a carregar les bicis, cap a les 7:00. Allà segons deien, en Climent ha fet una mica el ronso, ja que ha arribat una mica tard, el paio des que té piset va de cul, je je. Un cop les bicis carregades, segona parada a Besalú. Acabem de carregar les màquines, mentres parlàvem amb en Quim (Mingo), que ja estava apunt per sortir amb btt, pels voltants de Tortellà, per preparar la Marxa del dia 1 de Maig, amb els seus companys de Maià.

Un cop a l’Escala, baixem les bicis i a pedalar falta gent, ja que començava a fer un sol de justícia. Agafem una pista que passa just el costat del parc de Sobrestany, fins aquí tot bé, el cap de poc comencem a enfilar-nos, per corriols plens de roques, que et feien estar amb els cinc sentits, per no caure. Començàvem a tenir el Majestuós Castell del Montgri a tocar, però no i arribàvem mai. El final, després d’arrossegar la bici una bona estona, hem arribat a la creu, que estar al costat del castell, que per cert no hi hem pujat, ja que amb btt, no si puja, o sigui millor pujar-hi caminant, queda pendent de fer.

Baixada de vertigen, fins arribar el pla de mila, on els camins ja eren més ciclables. Agafem el trencant a la dreta per veure la vista de cala Montgó, a punta ventosa i baixada fins l’Escala. Un cop els cotxes, carreguem bicis i a buscar un lloc per refrescar-nos, què millor que la platja d’Empúries. Primera banyada de l’any i a Ca la Nati d’Albons, per dinar falta gent. Allà també ens han acompanyat, els companys de St. Jaume, que han vingut amb moto: Canet, Xato i Xato (pare). Un dia molt profitós i per repetir. El final ens han sortit uns 35 Km. Bé Salut a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada