EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dimecres, 11 d’abril del 2012

IX BTT Sant Jordi Desvalls











El passat Diumenge, vam anar a fer la ja tradicional Marxa a Sant Jordi Desvalls.
Vam quedar a les 7:30, del matí al pavelló de Besalú. Aquesta vegada érem: Àngel, Lato,  un servidor i el tàndem  Molas, Jordi pare i els seus fills David i Carla.
Agafem els cotxes i anem direcció a Sant Jordi. Un cop arribem, ja ens trobem amb un munt de bikers, la cosa pintava molt bé. De fet una marxa que consti de 20 Km de corriols, pel què fa a la volta llarga, no es fa cada dia. Prenem la sortida i de seguida miro d’anar el ritme d’en Lato, el paio comença a un ritme prou bo. Els primers km ens trobem amb algun embut, degut al fang que hi havia a alguna pujada i la quantitat de gent. A partir dels primers Km i fins al final, pràcticament vam fer la marxa, junt amb en Lato tots solets, no es veia ningú enlloc, només els organitzadors, que estaven per tot arreu. Vam fer la marxa a un bon ritme, m’ho vaig passar teta. Això de fer-la acompanyat d’un altre company, no té preu. Em sembla que a la Marato de Los Monegros, aquest d’en Lato serà imparable, ja que no para d’entrenar, je je. Pel què fa a la Marxa en si, un 10, de veritat. Vam passar per un munt de corriols impressionants. També vam tenir algun ensurt, com la caiguda el final del pont, on ens vam passar de frenada i els dos a terra, per sort no va esser res greu. Ja el final un “pinxasso” inesperat a pocs Km de l’arribada, em va tocar els nassos, ja que la mateixa setmana havia posat càmeres i cobertes noves. Ens va estroncar el ritme, però què i farem coses de l’ofici. En Total ens van sortir uns 37 Km. Botifarrada per recuperar forces i tertúlia col·lectiva sobre la marxa. Per cert, vaig conèixer en Moi, ( http://moillenas.blogspot.com.es/). Em va fer molta gràcia ja que havia llegit un munt de vegades els seus escrits. Vam estar parlant de la Marxa a los Monegros, que l’any passat la va fer, ens va donar petit consells que la veritat poden ser molt útils, sobretot portar: mascarilla i oli. Com no vam acabar la matinal amb unes cervesetes a Can Quei, on vam celebrar l’aniversari de l’Àngel, que avui dia 11 fa anys, cada dia mes jove el tiu, je je. Moltes Felicitats nano i Salut a Tothom.

PD: Els companys dels Nafent van entrenant sense fer gaire fresa. En Climent ha estrenat bici de carretera nova i no para d’entrenar, per cert deia d’anar a fer la pujada de Barcons i volta llarga del Remences el Dissabte, ja veurem. I en Xicu i Paco volta per carretera cap a Sant Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada