EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 24 de març del 2013

Ruta x Mieres + Can Met












Sortida amb btt per la bonica zona de Mieres. Ja feia uns quants mesos que amb en Kel li voltava pel cap anar a fer una sortida amb btt + dinar a Can Met.
Doncs aquest Dissabte va ser el dia. Quedem a les 7:30 el pavelló de Besalú. Érem: Kel, Àngel, Mañas, Ayats, Anguita, Canet, Jep i un servidor. Agafem els respectius cotxes i anem direcció capa Mieres.
Cap a les 8:30 comencem a pedalar. Anem cap a la zona de Rocacorba, passant abans per Falgons, Collet de Bastarra... Una molt bona sortida amb algun contratemps, com les caigudes sense conseqüències d’en Kel i l’Ayats. Aquesta vegada també ens acompanyava en Canet, el paio feia uns quants mesos que no tocava la seva flamant bici, però ha aguantat com un valent. El Final ens han sortit uns 27Km i uns 1000m de desnivell. I com a premi Final un Gran Dinar a Can Met de Mieres. Un dels millors restaurants de la zona, on sempre està a ple de gent. Aquesta vegada ens hi hem trobat uns quants Ferrari aparcats a fora, quin goig que feien. Bé Salut a Tothom i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada