EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 28 de novembre del 2010

Pujades Mítiques





Després d’uns dies de vacances i desconnectar del mon de la bici, he tornat a la normalitat: jornades d’spinning entre setmana i una sortida el cap de setmana, amb els companys. Bé, aquest Dissabte hem fet una sortida improvisada, ja que els companys de Maià ens van convidar a fer una sortida+esmorzar a Mieres, però per problemes logístics no i vam poder anar, queda pendent. Algun dia n’haurem de fer alguna de sonada, ja que som molts els que ens agrada aquest esport i entre els Desfrenats, Aspres, Pedal Maià i Nafent, podria ser la bomba. Bé, s’haurà d’anar coent.

Doncs com anava dient, vam quedar aquest Dissabte amb : l’Àngel, Climent, Anguita i un servidor. Vam quedar a les 9:00, del matí el pavelló de Besalú. Com que en Climent i l’Anguita, encara no havien fet la Desfrenada 2010, vam decidir de fer-la. Vam fer tot el circuit, excepte el primer tram, el de Gircos. Tal com comentava en Gerard (http://ninxul.blogspot.com/) ja fa uns dies, hi ha alguns trams on passava la marxa, que sembla que hi vulguin fer una autopista, ja que està tot ple d’arbres tallats per terra. No se s’hi això en podem dir progrés o no? Pujades mítiques, com l’antena i la trivana, això és el que vam fer i la veritat s’ha de dir, que pel que fa a la pujada de l’antena , es puja de conya, han arreglat la pista i ja no hi ha aquella gravilla, que no hi havia maneres d’avançar. Els companys de St. Jaume els hi va encantar, ja que els corriols son molt guapos, tant de baixada com de pujada. El final no hi podia faltar la cervezeta típica de can Quei. El recorregut final va ser d’uns 32 Km. Fins la pròxima, salut a tothom.

1 comentari:

  1. Tu tampoc paras,segur que et vas endur la bici a la capital per entrenar, jajaja.El llibre ja l'ha fet en Lato, jo prefereixo fer servir el boca orella,es mes "tradicional", jeje.

    ResponElimina