EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 6 de maig del 2013

Carreterus a Tot Gas





Cap de setmana d’entreno Total. Ja queda poc pel Remences i pensant que estava apuntat a la marxa llarga, bufff... havia de rodar una mica per carretera amb els companys, que també fan la marxa.

Dissabte vam quedar amb en Marc Olivet i en Xavi Triola, a l’aparcament de la Cresta de la Canya. La intensió era anar a fer la volta curta. Només sortir, ja ens vam trobar un munt de ciclistes per tot arreu. Vam anar a un bon ritme, fent relleus curts. Ja a Sant Privat, decidim fer una parada, a la Cooperativa Verntallat. On vam menjar una mica per recuperar forces, ja que ens quedava pujar Barcons, quasi res. La pujada és dura de collons, sobretot el començament, a la mitat, el final... a tot arreu. Allà no et pots guarda res, ho tens de donar tot, falten pinyons, plats... Un cop a dalt foto de rigor i baixada fins arribar a la Canya. Molt bon entrenament. En Total uns 110Km.

Diumenge, era el dia de sortir amb un grup més gran. Quedem al matí el pavelló de Besalú, érem: Molas, Gerard, Marc(Sant Feliu), Garrison i un servidor. També hi havia els que sortien en btt: Mañas, Albertí i Willis. Per no se menys també havien quedat, els runnings: Pitre, Mireia...Com podeu veure la gent no entrena, je je.
Quant som a Argelaguer si afegeix en Climent i en Cesc, aquest eren els Líders de l’equip, els putus amos. Mentre anem fent camí, arribem a la Canya, on si afegeix, en Pont i el “senyorito” Sararols, “ara tinc fred, ara tinc calor”, el paio no para, és un personatge.
Bé, ja tots reunits, ni més ni menys que 9 carreterus,  amunt que fa pujada.
Vam fer la volta curta, amb diferents reagrupaments i el més important, ens ho vam passar teta. Ja de tornada a Besalú, encara vam tenir temps de fer unes cervesetes a Can Quei. En Total ens van sortir també, uns 110Km. A partir d’ara a descansar fins el proper Diumenge. Salut i bon Remences a Tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada